Problem: Tvunget password efter slumre/dvale/standby. Problem løst.

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af peter c854637 peter c854637 8 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af peter c854637
peter c854637
Abonnent

Efter en Windows-opdatering for noget tid siden forlangte min computer pludselig et password for at starte igen efter slumretilstand. Det irriterede mig noget så grusomt, for jeg havde været vant til, at jeg bare trykkede på en tilfældig tast, og så var den i gang igen efter at have slumret. I dag blev jeg så irriteret, at jeg ville finde en løsning på dette for mig så forhadte problem.

Jeg søgte under “Indstillinger”, og fik løst problemet: Klik på “møtrikken” på proceslinien eller skriv “Indstillinger” i søgefeltet nederst til venstre. Klik på “Konti”. Klik på “Indstillinger for logon” i venstre side. Klik på den lille rude under “Kræv Logon” og vælg “Aldrig”. Så går computeren i gang med det samme uden det satans password. Håber nogen kan bruge mit lille fif.

Egentlig en enkel handling, når man har kendskab til computere, men hvorfor laver Microsoft om på mine indstillinger uden at oplyse om, hvordan jeg indstiller Windows til tidligere indstillinger efter opdateringer?

Godt vi har “Komputer for Alle” til at gøre os klogere på vore dejlige maskiner! Jeg er 70 år gammel og har været abonnent på bladet, siden jeg var først i halvtredserne. Jeg må nok anklage jer for at have gjort mig til noget af en computernørd, men det skal I ikke høre ét ondt ord for! Tak for et godt blad!

Hilsen Peter

Du skal være abonnent for at skrive et indlæg