Snap funktion i Windows 7

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  zuenonentu 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
zuenonentu
Abonnent

Jeg arbejder tit i flere vinduer med f.eks. tekstbehandling, notesblok, interbrowser, email osv. men jeg gider heller ikke skifte mellem dem hele tiden. Derfor bruger jeg i Windows 7 den indbyggede Snap funktion til at “klistre” vinduer fast på en af siderne af skærmen. Da jeg ofte gerne vil slippe for at lette mine hænder fra tastaturet bruger jeg Windows knappen + Piletasten til den side vinduet skal flytte sig, f.eks. Windows tast + højre piletast for at sende vinduet til højre. Når jeg så er færdig igen vil jeg gerne løsrive vinduet før jeg lukker programmet ned, og dette gøres hurtigst (og nemmest) ved hjælp af Windows tasten + pilen der peger modsat af hvor vinduet står, dvs. hvis vinduet er i højre side, skal man trykke Windows tast + Venstre piletast for at rive det løs til oprindelig størrelse.

Genvejen for maksimering er Windows tast + Op, mens minimering (eller gendannelse fra maksimering) er Windows tast + ned.

Hvis man ikke bruger Windows 7, kan man bruge programmet programmet
PowerReziser som der har været bragt på bladets cd op til flere gange, eller kan hentes på http://sourceforge.net/projects/powerresizer/

 

Mvh

Jannik

 

Forummet 'GIV OS DINE BEDSTE TIPS' er lukket for nye emner og svar.