Regler og betingelser for SPØRG OS FORUM

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle Komputer for alle 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af Komputer for alle
Komputer for alle
Komputer for alle

 

Alle brugere af SPØRG OS FORUM har i forbindelse med brugeroprettelsen accepteret følgende regler og betingelser:

 

1. Kun abonnenter på KOMPUTER FOR ALLE kan stille spørgsmål og svare andre brugere på SPØRG OS FORUM. Ikke-abonnenter kan registrere sig på SPØRG OS FORUM og læse spørgsmål og svar. Adgang til tjenesten forudsætter under alle omstændigheder, at man opretter en profil på http://www.komputer.dk. Ved oprettelsen skal korrekte kontaktoplysninger – navn, adresse og telefonnummer – angives, så KOMPUTER FOR ALLEs redaktion og it-eksperter har mulighed for at kontakte brugeren i forbindelse med spørgsmål og svar i forummet. KOMPUTER FOR ALLE forbeholder sig retten til at blokere for brugere, som angiver forkerte kontaktoplysninger. Oplysninger om navn, adresse og telefonnummer vil kun blive brugt i forbindelse med SPØRG OS FORUM og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

 

2. Det er kun tilladt at oprette én profil på KOMPUTER FOR ALLE pr. person/abonnementsnummer. Overtrædelse af dette vil medføre sletning af brugerprofil.

 

3. Når du opretter en profil på SPØRG OS FORUM, tilmelder du dig samtidig KOMPUTER FOR ALLEs elektroniske nyhedsbrev med spændende nyheder fra den digitale verden. Hvis du allerede er tilmeldt, vil du ikke modtage nyhedsbrevene to gange.

 

4. KOMPUTER FOR ALLEs abonnenter kan spørge magasinets it-eksperter og andre læsere om alt, hvis blot det har med pc’er og internet at gøre. Henvendelser angående abonnement og andre kundeforhold skal rettes til Bonniers kundeservice på 3910 3000 eller http://www.komputer.dk/kundeservice. Kommentarer til bladets indhold, artikelforslag og øvrige redaktionelle henvendelser, der ikke er egentlige pc-spørgsmål, bedes sendt til [email protected] og sådanne indlæg vil, hvis de falder uden for forummets formål, blive fjernet uden yderligere varsel.

 

5. KOMPUTER FOR ALLE modtager og besvarer udelukkende pc-spørgsmål via dette forum. E-mails til redaktionen eller spørgsmål via brev eller telefon kan vi normalt ikke påtage os at besvare. Vi tilstræber, at alle får et godt og brugbart svar. Straks du har stillet dit spørgsmål, vil det være synligt for både KOMPUTER FOR ALLEs it-eksperter og alle andre læsere i forummet – og så snart du får et svar, bliver der sendt en besked til din e-mail-adresse om det.

 

6. SPØRG OS FORUM er tænkt som en hjælpende hånd til bladets læsere. En endelig garanti for, at vi eller vores læsere kan løse lige netop dit problem, kan vi ikke give. Men vi garanterer, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

 

7. Dansk lovgivning skal til enhver tid overholdes i forbindelse med indlæg på SPØRG OS FORUM. Følgende overtrædelser medfører en advarsel eller øjeblikkelig blokering af brugerprofil og kan medføre politianmeldelse:

• Trusler

• Ansporing til kriminalitet – herunder ulovlig deling af ophavsretsbeskyttet materiale eller links til ulovlig deling af ophavsretsbeskyttet materiale, når det skønnes, at brugeren, der har oprettet indlægget, ikke har handlet i god tro

• Racisme og hån på baggrund af religion, køn, etnicitet eller seksualitet

• Æreskrænkelser, injurier og bagvaskelse

• Brud på privatlivets fred

• Forsøg på at hacke eller overbelaste forummet

 

8. KOMPUTER FOR ALLE og BONNIER PUBLICATIONS A/S kan på ingen måde gøres ansvarlig for uregelmæssigheder, program- og hardwarefejl, tab af data eller andre problemer, der måtte opstå som følge af den vejledning, vi eller andre læsere har ydet via SPØRG OS FORUM. Vælger du at følge de råd, du får, sker det på dit eget ansvar.

 

9. KOMPUTER FOR ALLE overvåger ikke systematisk alle indlæg, men følger med i emner og indhold. Derfor er det ekstra vigtigt, at forummet ikke bliver brugt til spam, hetz, anstødelige udsagn, provokationer eller andre negative ting. Vi forbeholder os ret til uden yderligere varsel at slette og redigere i spørgsmål og svar, vi finder upassende og/eller som overtræder forummets regler. Desuden forbeholder vi os ret til at blokere for brugerprofiler, som gentagne gange publicerer upassende indhold i SPØRG OS FORUM. Du kan indberette stødende indlæg (eller indlæg, der på anden måde falder uden for forummets formål) til KOMPUTER FOR ALLEs redaktion på [email protected] – husk at medsende et link samt gerne en begrundelse.

 

10. KOMPUTER FOR ALLE forbeholder sig ret til – midlertidigt eller varigt – at indskrænke eller lukke for SPØRG OS FORUM uden yderligere varsel.

 

11. Alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til materiale og information på KOMPUTER FOR ALLEs hjemmeside tilhører alene BONNIER PUBLICATIONS A/S – dette gælder også indlæg, spørgsmål eller svar skrevet i SPØRG OS FORUM. Når du skriver et indlæg på SPØRG OS FORUM accepterer du samtidig, at Komputer for alle og Bonnier Publications A/S har ret til at offentliggøre eller på anden måde gøre brug af dit indlæg i alle eksisterende, såvel som fremtidige, trykte og elektroniske medier med tilknytning til KOMPUTER FOR ALLE eller BONNIER PUBLICATIONS A/S

 

12. BONNIER PUBLICATIONS ønsker at beskytte dine personlige oplysninger. Vi bruger en lang række sikkerhedsteknologier og fremgangsmåder for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller visning. Det er dit eget ansvar at holde adgangskoden til din profil på SPØRG OS FORUM hemmelig. Hvis du deler computer med andre, skal du altid logge ud, inden du forlader SPØRG OS FORUM. Dette skal gøres for at beskytte dine oplysninger, så efterfølgende brugere ikke får adgang til dem.

 

13. Vi opdaterer lejlighedsvis reglerne for SPØRG OS FORUM, så de afspejler brugernes tilbagemeldinger eller ændringer i tjenesten. Hvis der er væsentlige ændringer, underretter vi dig ved tydeligt at offentliggøre en meddelelse under punktet ”Forum” i SPØRG OS FORUM, eller ved at sende en meddelelse direkte til dig. Vi anbefaler, at du regelmæssigt holder dig orienteret ved at gennemse reglerne for SPØRG OS FORUM.

 

Se endvidere vores betingelser for brug af hjemmesiden og udsendelse af nyhedsbrev. Du finder dem nederst på siden i den sorte bjælke under “Ophavsret”.

Emnet 'Regler og betingelser for SPØRG OS FORUM' er lukket for nye svar.