Sådan følger du med i andres spørgsmål

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle Komputer for alle 2 år, 10 måneder siden.
Oprettet af Komputer for alle
Komputer for alle
Komputer for alle

Spørg os-forummet er opbygget, så du kan lære af andres erfaringer – derfor anbefaler vi, at du følger med i tråde, hvis indhold du også kan bruge. Derfor har vi tilføjet en funktion, så du automatisk bliver notificeret, når der er ny aktivitet på tråde, du følger.

Du skal blot navigere frem til det spørgsmål, du finder interessant og trykke på Tilmeld over spørgsmålet. Nu får du automatisk en e-mail, når der kommer nye svar på spørgsmålet.

Du kan også angive specifikke tråde som favoritter – det er en god løsning, hvis du mener, at du senere får brug for informationen på netop denne tråd. Det gør du ved at trykke på Favorit over spørgsmålet. Du finder dine favorittråde ved at trykke på profilikonet i værktøjslinjen, vælge Forumprofil og dernæst Favoritter.

Hvis du har en mere generel interesse for et emne, kan du også følge hele kategorier. Du finder en vejledning til dette her.

Forummet 'GODT I GANG MED SPØRG OS FORUM' er lukket for nye emner og svar.