Input til ny bærbar.

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  smiley-74 10 måneder siden.
Oprettet af
smiley-74
Abonnent

Jeg står og skal have en ny bærbar.

 

Den skal kun bruges til internet og ikke spil.

Jeg har brug for, at den reagerer hurtigt, når jeg åbner nye sider. Facebook skal kunne fungerer hurtigt (det kan den nuværender ikke). Skærmen skal være minimum 15″. Den skal have hurtig trådløs internet forbindelse. Jeg har tit flere faner åbne samtidig (jeg ved ikke om det har noget at sige med hastigheden) Den skal starte op hurtigt. Jeg bruger Norton, som den skal kunne trække.

 

Er der nogen gode bud på ovennævnte?

 

Mvh Michael.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Michael

  Et par generelle kommentarer (jeg vil ikke anbefale nogen specifik model):

  De fleste moderne bærbare vil uden videre leve op til det. Men to ting er vigtige: Du skal have ram nok (8 GB eller mere), og computeren skal have SSD-drev.

  Når computeren ikke skal bruges til spil, er den indbyggede grafik tilstrækkelig hurtig – du vinder ikke meget til dit formål ved at få et NVIDIA eller Radeon kort i computeren. Det mest almindelige indbyggede grafikkort er UHD620, det vil fungere fint.

  Med en SSD i computeren kan du også køre Norton uden problemer. Den belastning fra Norton, du mærker nu, skyldes først og fremest at mekaniske harddiske er langsomme.

  De andre ting, som kvalitet af skærm/tastatur, har ikke direkte noget med hastigheden at gøre, men er også værd at huske på. Her kan en lidt dyrere model give en mærkbar kvalitetsforbedring.


  smiley-74
  Abonnent

   Tak for svar.

   Jeg fik købt mig en ny bærbar, og den er jeg rigtig glad for. Der er SSd drev i og 8 GB ram.

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg