Bogmærker i browsere importeres igen og igen

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af pensionist839392 pensionist839392 2 uger, 1 dag siden.
Oprettet af pensionist839392
pensionist839392
Abonnent

Hej Spørg OS

Jeg anvender tre forskellige browsere til forskellige gøremål. Firefox, Google Chrome og Brave.
Hver gang jeg starter Google Chrome og Brave importeres der bogmærker i store mængder, så det bliver helt uoverskueligt og ganske kaotisk med hensyn til indhold i forskellige mapper.

Firefox er den eneste af browserne der ikke har problemet.

Jeg har flere gange manuelt fjernet næsten alle bogmærker fra begge browsere, så kun nogle få vigtige var tilbage – der gik ikke lang tid før total kaos igen var opstået.

I begge browsere har jeg været inde i indstillinger, men kan ikke finde noget der gør at det konstant bliver importeret bogmærker.
Hvad skyldes problemet og hvordan slipper jeg af med det?

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Jeg mistænker, at problemet ligger i synkronisering, ikke i import. For at undersøge det, kan du slå synkronisering af bogmærker fra. Hvis det får problemet til at falde væk, skal du naturligvis rydde op igen, og så gå på jagt efter årsagen. Det kan være en udvidelse, der opfører sig tosset og skal slås fra, eller det kan være et problem i bogmærkeindstillingerne, der skal repareres.

  Her er et skærmskud af, hvordan du slår synkronisering af bogmærker fra i Chromes Indstillinger:

  Hej Henrik,
  Tak for dit svar. Det forholder sig sådan at der i Chrome er valgt ‘Tilpas synkronisering’, men ALT er slået fra, så problemet kan ikke ligge der.

  Der er heller ikke tilvalgt nogen synkronisering i Brave, som har samme problem.

  Vedlægge et lille klip af den kilometer lange bogmærkeoversigt.

  Du har forhåbentlig andre ideer 🙂

  Anja

  Så sent som i dag, efter igen at have fjernet over 1000 bogmærker, afinstallerede jeg Edge (den har jeg alligevel aldrig brugt), Chrome og Brave. Brugte Revo Uninstaller for at få ryddet så grundigt op som muligt. Efter genstart af PC har jeg installeret Chrome.

  Jeg undrer mig over, at der efter installationen af Chrome, var en hel del bogmærker som jeg ved var slettet inden jeg afinstallerede – hvordan kan det dog lade sig gøre?

  Endnu en gang oprydning i bogmærker.

  Heldigvis kan jeg nu lukke og åbne Chrome uden der importeres bogmærker, men alle former for synkronisering er slået fra – gad vide om det er nødvendigt, for det var det jo også inden jeg afinstallerede.

   

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg