Gratis VPN

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

Jeg har fundet nogle beskrivelser af gratis VPN, som passer til mit behov. Bl.a. får Windscribe mange roser med på vejen, og der er også andre gode muligheder.

Jeg har både forsøgt at downloade og tilføje til Chrome, men kan ikke få programmerne til at virke. Hvordan skal jeg gøre?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Du skal ikke starte med Chrome…

    Når du nu nævner Windscribe, tager jeg det som eksempel. Der er et basisprogram, der udfører det egentlige arbejde, og så udvidelser til de forskellige browsere, der lader dig styre det. Basisprogrammet skal installeres og startes, browserudvidelserne er ekstra tilbehør.

    Nu siger du ikke så meget om, hvordan det går galt, så jeg opsummerer lige, hvodan man får Windscribe til at køre. Det er ikke kompliceret

    1. Opret en konto på Windscribe.com, og verificér din e-post adresse.
    2. Installér Windscribe programmet.
    3. Vælg en server, din trafik skal dirigeres igennem.
    4. Vent lidt, mens computerens trafik omdirigeres.
    5. Valgfrit: installér udvidelser til dine browsere

    Første gang, det kører, vil Windows spørge om programmet må bruge netværket. Det skal du naturligvis give lov til, også på private netværk.

    Derefter kan du frit vælge, hvilket land din computer forekommer at være placeret i. Du vil sikkert opleve, at alting reagerer lidt langsommere, når VPN er aktiveret. Det skyldes den ekstra omvej, trafikken dirigeres igennem – og at lysets hastighed er begrænset. Forsinkelsen bliver mindst, hvis du vælger en af de nærmeste servere, f.eks. i Tyskland.

    Ordet ‘gratis’ får mig altid til at blive lidt betænkelig, for som ethvert andet firma skal Windscribe tjene penge. Her er det så op til 10 GB trafik, der er gratis, og kun på en enkelt enhed. Vil man bruge VPN på flere enheder, eller streame flere data (jeg bruger en del mere end 10 GB/måned), skal man til lommerne, men priserne er ikke urimelige.

    Når du kører programmet, får du dette panel til at vælge server og slå VPN til/fra:

     

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.