Hvad stopper Malwarebytes 4.2.2 Chrome i at foretage sig

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 uge, 2 dage siden.
Oprettet af
fritz1942
Registreret bruger

Efter at have installeret Malwarebytes 4.2.2 kom Google med følgende meddelelse:

Malwarebytes Browser Guard kan ændre den måde, hvorpå Chrome fungere.

Vil du Aktivér udvidelse eller Fjern fra Chrome.

Hvad betyder det faktisk, flytter jeg kun fra den ene misbruger til den anden ved at Aktiverer Malwarebytes eller får jeg en bedre beskyttelse og hvilke funktioner er det der stoppes i Chrome?

Vedhæftede filer:
 1. Dok2.docx
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Vi har blandede erfaringer med deres Browser Guard, der giver en del falske advarsler. Medmindre du har meget usikre internetvaner, vil jeg foreslå at lade være med at bruge den.

  KajEHansen
  KajEHansen
  Registreret bruger

   Hej, her er så et opfølgende spørgsmål til Malwarebytes BrowserGuard:

   Kan man “override” den pågældende udvidelse, eller er det Jeres IP-udbyder  der har problemer. Jeg har flere gange mødt problemet, og desværre kun hos Jer.

   Mvh. Kaj Egon Hansen.

    

   kaj-e-h

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Ja, der findes en “Allow list”. Det er beskrevet (på engelsk) her:

    https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360039021953-Malwarebytes-Browser-Guard-Allow-list-and-Support-screens

    Da vi bruger en Cloud-tjeneste til at opbevare vores filer, kan det være nødvendigt at give tilladelsen flere gange. Ellers forhindrer udvidelsen Chrome i at hente filerne.

    Og lad mig lige kommentere, hvorfor det er et problem hos os: Vi har rigtig mange programmer til download, og nogle af dem kommer med valgfrie ekstratilbud. Den slags ser Malwarebytes ret strengt på. Vi har til gengæld mulighed for – både i bladet og i Fordelszonen – at gøre opmærksom på disse ekstratilbud, og vise, hvordan de slås fra. Desværre vurderer Malwarebytes vores samlede filsamling ud fra at enkelte programmer har disse tilbud, og lægger derfor en advarsel hen over vores alle programmer, ikke blot dem med ekstratilbud.

    Det er unødvendigt foruroligende, og udtynder endda forsigtighed omkring rigtige sikkerhedsproblemer.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg