kontakt vedr betaling youtube premium

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
user-445518
Registreret bruger

Hej jeg er ny på Forum . Har læst mange gode svar gennem tiden i bladet.

Jeg har fået et problem ,jeg bruger youtube til mange tekniske ting og i foråret 2021 opdagede jeg at man kunne få et prøveabbonnement på youtube premium så man slipper for reklamer og efter 1 md skulle man så fortsætte med et abbonnement til 119kr /md . jeg har nu opdaget i min bankudskrift at Google / Youtube trækker 119kr 2 gange hver den 30 i måneden de sidste 4 måneder . jeg bruger kun youtube på 1 mailadresse .

Jeg har forgæves forsøgt at finde muligheder for kontakt med Google / Youtube for at få rettet fejlen og eventuelt få de uberettiget hævede penge retur .

Jeg har så i forbindelse med søgning på kontakt fundet ud af at der er kommet et andet billigere abbonnement til 59 kr som kun omfatter reklamefri youtube og det vil jeg gerne skifte til.

Er der nogle der ved noget om alt dette ? På forhånd tak . Benny Back Christiansen

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Benny

    Det kan være svært at udrede de to abonnementer, der ser ud til at være opstået. En mulighed er at gå ind i YouTube og lave en opsigelse, det viser jeg nedenfor. En anden mulighed er at få banken til at standse betalingerne, og muligvis rejse krav om tilbagebetaling. Det har man ret til på betalingskort.

    Angående Lite-udgaven af YouTube har jeg selv samme interesse, og er gået igennem processen. Man får tilbuddet som en “Hjælp, du må ikke gå!”, når man prøver at opsige sit abonnement. Underligt nok er min pris 69,- ikke de 59,-, du nævner. Du kan opsige det store Premium abonnement ved at klikke ind på Køb og medlemskaber under din profil. Her er skærmskud af processen indtil det punkt, hvor du indtaster adgangskode til din konto:

     

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.