Kopiere favoritter

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Jesper
Medlem

Jeg vil gerne tage en kopi af mine favoritter i Internet Explorer, som jeg kan lægge ind på min arbejds-pc. Hvordan gør jeg det?

Du åbner Stifinder og kopierer mappen Foretrukne (Windows XP) eller Favoritter (Vista) i din personlige mappe, som du finder på dit C-drev under dit brugernavn, til fx en USB-nøgle. Sæt nøglen i arbejds-pc’en, åbn mappen med favoritter, og kopier indholdet over til mappen Foretrukne eller Favoritter på den anden pc.

Du kan også vælge at gemme dine bogmærker på nettet, så de er tilgængelige overalt, hvor du er. Fx kan du med Google Toolbar gemme bogmærker, som du plejer, men dele dem på alle computere, som også har Google Toolbar og en internetforbindelse. Der findes også hjemmesider, hvor du nemt kan lave din egen side med bogmærker. Delicious er en af de mest brugte – her kan du også nemt dele bogmærker med venner og bekendte.

http://delicious.com

http://toolbar.google.com

 

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.