Manualer på Internettet ?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Kristian Solgaard
Medlem

Jeg har lige købt digitalkamera i Hongkong. Jeg troede, at der ville være en engelsk manual med, men der er kun en på flere sprog, der har det tilfælles, at jeg ikke engang kan tyde bogstaverne. Google er ingen hjælp, og min lokale fotohandler siger, at han kan skaffe en manual for 500 kroner.

Det er ikke så mærkeligt, at din fotohandler gerne vil tjene på den danske manual, når det nu er en kineser, der har scoret avancen på selve kameraet. Men måske kan du stadig spare udgifterne. Mange billeder og PDF-dokumenter (typisk format for en manual) er på nettet, men usynlige for Google. Så prøv producentens hjemmeside, både den danske og den, der sikkert ender på .com. Hvis det ikke fører til noget, så findes der hjemmesider, hvor flinke brugere lægger manualer. Safe Manuals Online er for eksempel tænkt som et sted at finde den manual, man er kommet til at smide væk. Så du kan se, om din manglende manual er en af de knap 900.000 på siden.

 

http://safemanuals.com/

http://www.manualsmania.com

http://www.usermanualguide.com

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.