Pinterest = pestilens

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  dalbyjohn21577 10 måneder siden.
Oprettet af
dalbyjohn21577
Abonnent

Det lader til at pinterest har lagt sin klamme hånd på nettet hvilket gør livet en del mere besværligt, det er at for ofte at søgeresultater er hægtet på den tjeneste, jeg har ikke lyst til at være medlem eller afgive personlige oplysninger til dem.

Jeg kan på nettet se at jeg ikke er den eneste der ikke gider pinterest, og der ser ud til at der er en del workarounds til tjenesten.

Er der nogen her der kender en effektiv metode?

Tao
Tao
Supporter

  Hej,

  Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvornår og hvordan problemet opstår. Kan du uddybe det? Og meget gerne med skærmbilleder og konkrete eksempler.

  Hvis du helt vil slette en Pinterest-konto skal du gøre følgende:

  1. Åbn Pinterest og tryk på de tre prikker øverst til højre.
  2. Vælg Kontoindstillinger.
  3. Tryk på Deaktiver.
  4. Vælg en årsag fra listen og afslut med Deaktiver min konto.

  dalbyjohn21577
  Abonnent

   Hej Tao

   Det er det der er humlen, jeg ønsker ikke at være en del af pinterest, jeg har været det for et par år side et stykke tid, det blev for irriterende og jeg frameldte mig.

   Problemet er nu at når jeg søger på nettet er alt for mange sider linket op til pinterest  og man bliver bedt om at oprette en konto/signe in, det har jeg absolut ikke lyst til så jeg dropper siden, det er vel skidt for den side, men også for mig.

   Jeg har været ude på nettet for at finde en løsning, der findes scripts til de forskellige browsere, men jeg håbede et der også var noget på dansk.

   Jeg mener min pinterestkonto er lukket, man jeg kan jo tage fejl.


   dalbyjohn21577
   Abonnent

    Ved at sætte følgende forrest i søgefeltet slipper man for pinterest    -site:pintrest.com     så skal det bare ind i et script, så det er permanent i browseren.


    dalbyjohn21577
    Abonnent

     Lige en tilføjelse, der dukkede enkelte pinterestsider op så en tilføjelse blev nødvendig så nu ser sådan ud -site:pinterest.*

     Det ser ud til at virke.

     Du skal være abonnent for at skrive et indlæg