Secure Connection Failed

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
user-539789
Registreret bruger

Har tidligere brugt Firefox uden problemer men den er begyndt at blokere for hjemmesider med fejlmeddelelsen:

“Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to komputer.dk. Peer’s certificate has an invalid signature. Error code: SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.”

Det gælder også jeres hjemmeside komputer.dk, mine bankhjemmesider og flere andre tilsvarende, der må forventes at være sikre. Blokeringen sker ikke i Edge eller IE. Har forsøgt at afinstallere og geninstallere Firefox uden at det løser problemet. Bruger Bitdefender som sikkerhedsprogram, det hjælper ikke at inaktivere firewall. Har Windows 10

Hvad kan være problemet ?

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Jeg tror, at problemet ligger i BitDefender – selv bruger jeg (af gode grunde) komputer.dk hyppigt, uden at få den fejlmelding. Prøv at slå skanning af sikkerhedscertifikater fra:

    https://www.bitdefender.com/support/cannot-access-secure-websites-since-i-installed-bitdefender-1600.html

    Du må gerne give nogle andre eksempler – men umiddelbart forventer jeg, at BitDefender løser problemet i en opdatering snarest.


    user-539789
    Registreret bruger

      Har set denne vejledning, men desværre er det ikke en vejledning til 2018 udgaven af Bitdefender Total Security, da jeg ikke kan finde Modules og mulighed for at lukke Scan SSL. Har gjort Bitdefender opmærksom på det.

      Det undrer mig dog hvis det skulle være Bitdefender, da problemet ikke eksisterer med Edge eller IE

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det er ikke kun BitDefender, der skaber det problem med Firefox. Andre antivirus, som Avast! og AVG, har også haft det problem ind imellem.

        En anden mulighed er, at computerens dato står forkert. Det er sjældent, men ville få sikkerhedscertifikaterne til at fremstå som ugyldige på grund af datoer i fortid eller fremtid, der ikke kan lade sig gøre. Så se lige efter om PC’ens ur står et år eller to i fortid eller i fremtid.

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.