SUR – Windows Live Mail – Gmail-Team – Google Sikkerhedsstatus

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 dage, 5 timer siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Hej KFA!
Jeg har lige siddet og skrevet 3 spørgsmål til jer, og da jeg så skiftede linje ved det sidste spørgsmål, forsvandt hele molevitten – så jeg blev SUR.

Nu vil jeg forsøge igen:
1. spørgsmål:
Microsoft har pr. e-mail meddelt mig (2 OKT 2018), at min OneDrive-konto vil blive slettet den 1 NOV 2018 vedr. min WLM-konto.
Jeg har ikke brugt WLM i lang tid, da den ikke kunne bruges, efter jeg opgraderede fra W7 til W10. Men jeg kan stadig åbne mine gamle og på PC gemte mails.
Jeg kan dog godt genaktivere WLM ved at trykke på et link: Gå til OneDrive.
Hvad anbefaler I?

2. spørgsmål:
Google-Teamet sender den 28 APR 2018 til mig, at jeg skal opdatere til Gmail-appen, og videre, at jeg kan trykke på: DOWNLOAD APPEN. Er det noget, der er sikkert?

3. spørgsmål:
Den 2 FEB 2018 skriver Google til mig, at jeg skal tjekke sikkerhedsstatussen for min Google-konto. “Beskyt dig selv på nettet med det nye sikkerhedstjek”. Man kan så trykke på et link: SE STATUS. Jeg er usikker på, om jeg skal gøre det. Hvad siger I?


kaj-emil
Abonnent

    Hej
    Når jeg skriver i Forum, skrives teksten først i Noteblok, og derefter kopieres den over i Forum, så er jeg fri for at sige SUK eller blive SUR.

    Nu til dine spørgsmål:

    1. Windows Live Mail har intet at gøre med OneDrive. Det er din mail-adresse(r), der er knyttet til OneDrive, for at Microsoft ved at du er dig.
    2. Der er forskellige måder, at koble sig på sin mail-server (direkte eller via et mail-program (app.)), dette er en af de ting, jeg ikke vil reagerer på.
    3. Google meddeler, når der arbejdes på et ikke certificeret (usikkert) mail-program som f.eks. Windows Live Mail, du kan vælge et sikkert mail-program som eM Client, der kan hentes i Fordelszonen.

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Det var tre gode spørgsmål..:

      Angående OneDrive kan det sagtens være fra Microsoft. De sender rutinemæssigt den slags post for at rydde op i konti, der ikke længere bruges. Hvis det er fra Microsoft, skal det være sendt enten fra @microsoft.com eller fra @onedrive.com. Microsoft har en artikel (på engelsk) om det her:

      https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-files/received-a-message-telling-me-that-my-onedrive/a25269db-eca6-4475-aee1-fe95c3dd74c0

      Og hvad angår 2 og 3 skal du ubetinget undersøge, om de links, der er angivet, fører til en adresse på google.com eller tilsvarende. Umiddelbart lyder det suspekt. Du kan højreklikke på knapperne og kopiere linkadresserne ind i et svar på denne sag, så ser jeg gerne nærmere på dem.

      Til sidst, angående forsvinden tekst, anbefaler jeg tastekombinationen Ctrl+Z. Den er ekstremt nyttig!

      Du skal være abonnent for at skrive et indlæg