Youtube anbefalinger er ens på to forskellige maskine

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hwt538142 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
hwt538142
Registreret bruger

Vi har en win 10 pc og en android tablet på samme wi-fi netværk. Jeg søger en forklaring på af listen med youtubes anbefalinger af videoer er næsten ens på de to maskiner på trods af det er to forskellige brugere med meget forskellige interesser.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Umiddelbart tænker jeg, at du først skal sikre, at det faktisk er to forskellige brugere, teknisk set:

    På din tablet er det  enkelt – er du logget ind der, fortsætter det login til YouTube.

    Men på PC er det anderledes. Her logger du ind via en browser, og det er den, der gemmer oplysningerne om brugeren. Sørg for, at det er den rigtige (anden) bruger, der er logget ind der. Hvis det er, skal i logge ud fra browseren og logge ind igen med den anden bruger.
    I kan også bruge en anden browser (Chrome, Edge mv.) til at gennemprøve sagen. Her kan I være logget ind samtidig med forskellige brugere, eller være logget ud (anonym). Det bør få tingene til at falde på plads, så I får de rigtige anbefalinger.


    hwt538142
    Registreret bruger

      Hej Henrik

      Tak for hurtigt svar, jeg er knap så hurtig.

      Jeg har ikke formuleret spørgsmålet klart nok så jeg prøver igen. Problemet er at vi begge får næsten ens anbefalinger. Vi har ikke noget ønske om at få ens anbefalinger og undrer os over hvordan anbefalingerne kan være næsten ens. Ingen af os bruger login på youtube så hvordan kan anbefalingerne blive næsten ens?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Jeg er heller ikke så hurtig, kan jeg se. Det beklager jeg – måske får jeg ikke tilstrækkeligt mange kølige fadøl til at kompensere for den fantastiske varme 🙂

        Men forklaringen er enkel: Når anbefalingerne næsten er ens, skyldes det at ingen af enhederne er logget på YouTube. Så har logikken for anbefalinger ikke mulighed for at skelne, hvilken af de to enheder, der henter film, og derfor bliver anbefalingerne i praksis ens.

        Løsning nummer et er, at mindst en af de to brugere logger på med sin Google-konto. Så bliver anbefalingerne private.

        Men du slipper aldrig helt for anbefalinger. For de er et stærkt værktøj til at få folk til at se mere video, end de egentlig havde planlagt – og dermed skaffe flere reklamekroner i kassen. Det er en af priserne for at ‘gratis’ produkt.


        hwt538142
        Registreret bruger

          Tak for svar, det lyder jo lovende.

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.