Læse bladet på hjemmesiden

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Rasmus Udsholt Rasmus Udsholt 2 uger, 4 dage siden.
Oprettet af
bi2303ov
Abonnent

<p style=”text-align: right;”>Hvor kan jeg læse bladet på jeres hjemmeside. Jeg bruger normalt wype, men da jeg har problemer med mit læsesyn, bruger jeg oplæsning af artiklerne, for at skåne øjnene. I numrene 16 og 17/2019, er det ikke muligt at klikke på artikler, så jeg vil gerne, hvis jeg kunne “læse” bladet på jeres hjemmeside.</p>

Rasmus Udsholt
Rasmus Udsholt
Komputer for alle

  Hej bi2303ov,

  Tak for spørgsmålet. Jeg er faktisk ikke klar over, hvorfor 16 og 17/2019 ikke er klikbare i Wype – men jeg har sendt besked videre til den relevante afdeling, så der er en chancen for, at det bliver løst.

  Vi sørger dog også for at lægge de fleste artikler og guides fra hvert blad ud i Fordelszonen. Her kan de hentes enkeltvis som pdf’er. Du finder de pågældende artikler fra de specifikke blade på listerne her (bemærk at hvis artiklen drejer sig om et bestemt program, skal du klikke dig ind på programmet for at finde den tilhørende artikel):

  16/2019:
  https://fordelszonen.komputer.dk/udgave/162019

  17/2019:
  https://fordelszonen.komputer.dk/udgave/172019

  Mange hilsner
  Rasmus Udsholt
  redaktionschef, Komputer for alle

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg