Reklamer i nyhedsbrev

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af rasmus udsholt636629 rasmus udsholt636629 6 måneder siden.
Oprettet af
keni8781
Abonnent

Jeg er mangeårig tilfreds abonnent og læser med stor interesse jeres blad.

I skriver jævnligt om at undgå reklamer og tak for det. Men men lige nu har jeg opgivet at læse jeres sidste nyhedsbrev, fordi der hele teden dukker “reklamer” for jeres egne ting op. Hvordan undgår jeg det?

Venlig hilsen Knud Erik Nielsen

rasmus udsholt636629
rasmus udsholt636629
Komputer for alle

  Hej Knud Erik Nielsen,

  Tak for din besked, selv om jeg selvfølgelig ærgrer mig over, at du er ved at opgive vores nyhedsbrev. Vi bruger det nemlig i højere og højere grad til at informere om nogle af de nyheder eller vigtige beskeder (fx ved højaktuelle sikkerhedstrusler m.m.), som vi ikke kan nå at få ud tids nok i det trykte blad på grund af vores produktionstid.

  Det burde selvfølgelig heller ikke være sådan, at du som abonnent bliver oversvømmet med reklamer for Komputer for alle, så jeg tror, at der må være tale om en fejl i vores mail-system. Kan jeg få dig til at sende mig nogle eksempler på de nyhedsbreve, du har modtaget til mig på [email protected] sammen med dit abonnementsnummer? Så vil jeg prøve at undersøge sagen.

  Med venlig hilsen
  Rasmus Udsholt
  redaktionschef, Komputer for alle

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg