Bedre dækning på det trådløse netværk

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
J.J.
Medlem

For at spare penge har min nabo og jeg valgt at dele en internetforbindelse via en trådløs router. Routeren står på et skab inde hos naboen, og han har fin dækning i sin lejlighed. Men hos mig er signalet dårligt og kun lige netop tilstrækkeligt nogle få steder. Skal vi have fat i en ny router, eller er der noget andet, vi kan gøre for at få bedre dækning?

Antennen på en trådløs router har en begrænset rækkevidde, og hvor god dækningen bliver, afhænger ud over antennen også af, hvor mange vægge og andre forhindringer det trådløse signal skal passere. Flere routertyper har to eller tre antenner, hvilket giver bedre dækning, men I kan også prøve at slutte en retningsbestemt antenne til routeren, der er stærkere end routerens lille standardantenne. Men tjek først reglerne. Selv om jeres løsning giver teknisk mening, så er den mod reglerne hos de fleste internetudbydere.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.