Flyttet: Svar til: Mesh-netværk

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Erik Kavanagh
Registreret bruger

Hej til Jer alle.

Jeg har for et par måneder siden, købt D-link’s små MESH routere COVR C1202, og har problemer, måske flere. 🙂          Jeg synes jeg følger opsætningsvejledningen, men kan ikke få den primære til at fange min router,(kablet direkte) der er fra YouSee. Den skal iflg. vejledningen indledningsvist lyse konstant RØD mens den starter, og derefter skifte til blinkende orange. Under denne tilstand, skal man sætte den på vha deres app, eller via pc.

Det sidstnævnte er et problem da D-links opgivne http link ikke virker.                                                                                          Jeg oplever aldrig mesh’en skifter til den opgivne hvide tekst, der indikerer der er fast forbindelse mellem Yousee routeren og den 1. mesh… HVAD gør jeg forkert??

Et andet lille problem er montering af RJ45 stik på CAT6 kabler: Er det kun mig der har svært ved at få kabler og stik monteret rigtigt?? Nogen der har en anbefaling til et virkeligt godt stik hvor det er muligt at se hvad man laver..?

Godt Nytår til Jer alle

mvh

Erik

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Erik

    Jeg flyttede lige dit spørgsmål ud til en ny sag, så den er nemmere at finde.

    Nu har jeg ikke haft hænderne i et sæt af den type, så det er begrænset, hvad jeg kan gøre for at løse problemerne. Men et fungerende link til app’en kan jeg da give:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlink.dlinkwifi&hl=en_GB

    Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.