Ingen netværksforbindelse

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
mrundst
Registreret bruger

Hej

Jeg har en stationær PC. Derer ingen netværksforbindelse – jeg har oplevet problemet før og fandt løsningen via Google og det havde noget med strømstyring at gøre. Problemet er at jeg ikke kan huske hvad det var der var problemet og jeg kan ikke finde løsningen igen. Alle kabler og router er OK – virker på en tilsvarende maskine.

Håber i har svaret og hvordan man forhindrer at den gør det igen.

Mvh

Michael

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Michael

    Det kan der være et hav af årsager til – men du har gjort det første, nemlig at teste forbindelsen med kabel og router. Strømstyring er et komplekst felt, men det er bestemt ikke givet, at problemet ligger der. Først vil jeg mistænke, at der mangler driver til netkortet. Det kan installeres – hvilken PC har du præcist?


    mrundst
    Registreret bruger

      Hej Henrik

      Tak for dit svar. Jeg var nok ikke helt vågen da jeg skrev. Jeg burde have skrevet “Netværket er ikke identificeret”. Men efter en masse søgninger fandt jeg mit “strøm” :-).  Jeg skulle fjerne flueben i netkortet ved “win lukker enhed for at spare strøm”. Og genstarte – så er jeg på igen.

      Mvh

      Michael

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Tak for tilbagemeldningen – jeg vil tro, at andre også kan få glæde af den finte 🙂

        Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.