Net via elstikket?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Hansen
Medlem

Vi har fået noget nyt hi-fi -udstyr, som kun kan kobles på netværket med et almindeligt netværkskabel. Men da vi har trådløst netværk, og det ikke er praktisk muligt at trække et kabel hen, hvor udstyret står, vil vi høre, om man kan få en boks, som kobler vores udstyr på netværket uden brug af lange kabler?

I kan fx bruge elnettet til at koble hi-fi -udstyret på jeres netværk. Løsningen kræver, at I investerer i et sæt med to såkaldte netværksbroer, som I sætter til et par stikkontakter i privaten. Den første enhed skal sluttes til en ledig ethernet-port i jeres router og til en stikkontakt i nærheden. Den anden enhed forbindes med jeres udstyr ved hjælp af et netværkskabel og med en stikkontakt der, hvor udstyret står. Løsningen er ikke billig – et sæt med to enheder koster nemlig omkring tusinde kroner. Til gengæld får I et hurtigt netværk og undgår besværet med at trække kabler, fordi I bruger dem, der allerede er.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.