Problem med at komme på nettet efter genoprettelse

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 7 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
knud petersen
Abonnent

Har genoprettet en stationær HP computer til en frisk Windows 10, og alt gik godt indtil der skulle oprettes forbindelse til et website. Computeren indikerer i nederste venstre hjørne på proceslinien, at der er forbindelse til internettet.

Vedhæftet viser det problem jeg støder ind i. Netværksdiagnostering siger at computeren tilsyneladende er konfigureret korrekt.

Vedhæftede filer:

knud petersen
Abonnent

    Der skulle naturligvs stå nederste højre hjørne

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Der kan hverer flerer små muligheder, ja dårlig forbindelse i netværkskabler, fra computer til router til modem osv. du kan prøve at trække stik ud og ind af computer og arbejde lidt med stik og se om det hjælper, mulighed er jo også hvis at du har mulighed for at afprøve skiftevis en kablet forbindelse og en trådløs forbindelse for og se om det virker et af stederne, en trådløs forbindelse kan jo afslører om der er problemer med netværkskort feks. eller dårlig forbindelse i netværkskabler, du kan om nødvendig købe en lille USB fidus til WIFI for små penge og afprøve om det hjælper…………………………………………….måske at der er indbygget WIFI i din computer ????????????????????


      knud petersen
      Abonnent

        Tak for hjælp. Min router har 4 tilgange for kabler. Da jeg skiftede til et andet stik lykkedes det at komme på nettet. Ved det første stik, jeg havde tilkoblet viste computeren, at der var adgang til nettet, men det virkede altså ikke. Altid dejligt når problemer med computeren løses. Det var lidt træls, da det var naboens computer.

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Jeg mistænker, at computeren ikke fik hentet de rigtige indstillinger fra routeren i første omgang, men fik styr på det, da kablet blev afbrudt og tilsluttet igen. Det kan være, at den første port faktisk fungerer nu.

          Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.