Trådløs lagring på ekstern harddisk

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 7 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
kn27095110597
Registreret bruger

Jeg vil gerne købe en ekstern harddisk som jeg kan tilgå trådløst, evt. via en App, for at lagre og hente diverse filer.
Jeg har tidligere brugt en NAS, men den fylder, støjer og bruger en masse strøm, så den bruger jeg ikke mere. Jeg har hørt, at der findes en meget bedre og lettere løsninger i dag, med mindre og enklere eksterne harddiske, som man kan tilgå trådløst via WiFi fra bærbar PC, mobil eller tablet. Jeg har søgt på nettet, men mangler viden om hvad der er hvad, så jeg har brug for hjælp til et godt køb, hvis det jeg søger, findes i junglen af eksterne harddiske?

Er der nogen test af sådanne, eller kan I anbefale noget, som prismæssigt ligger inden for max. en “tusse” eller to?
Kan en sådan ekstern harddisk evt. sættes op til vores router og på den måde agere delt harddisk, for både min kone og mig?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder egentlig som om du har brug for en NAS – i dag findes der kompakte modeller til 2,5″ drev, der ikke fylder eller støjer ret meget. De kobles naturligvis til routeren, og så kan de tilgås trådløst.

    Men lad mig foreslå en endnu enklere løsning:

    Din router har sandsynligvis en USB-port eller to, der kan bruges til basal fildeling. Så hvis du køber en USB-nøgle med passende kapacitet kan den monteres der, og give fildeling til hele netværket.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg