Trådløs router

Ikke løst
Dette emne indeholder 8 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 2 måneder siden.
Oprettet af
helga57knudsen
Abonnent

Jeg har en router RT-AC68U Dual Band. Den har fungeret fint, men vi oplever nu at der er udfald i forbindelsen. Kan jeg gøre noget ved den eller er det tid til at droppe den helt? Eller sætte den på loftet for at trække overetagen.

Vi har forbindelse fra Bornfiber. En forbindelse på trådløs 50/30 MBIT.  Desværre kan vi ikke få fiber her på landet. Denne router er koblet fra på det trådløse, fordi det gav for meget forstyrrelse at have 2 routere ved siden af hinanden. Installeret i 2018.

Jeg valgte nok at fortsætte med den gamle router, fordi det var nemmest, når jeg havde printer, tv og chromecast på den. Venlig hilsen Helga

 

tips
tips
Registreret bruger

  slettet

  tips
  tips
  Registreret bruger

   slettet

   tips
   tips
   Registreret bruger

    slettet

    tips
    tips
    Registreret bruger

     slettet

     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Loftet er en god løsning, forudsat at der er tørt. Jeg har selv mit WiFi monteret på den måde, og har 100 % pålidelig forbindelse.

      Der er en del ting at vide, når man skal have et effektivt trådløst netværk. Det skrev vi en grundig artikel om sidste år:

      https://fordelszonen.komputer.dk/internet/netvaerk/laer-at-saette-dit-hjemmenetvaerk-perfekt-op

      Det er ikke svært at undersøge sendestyrken rundt omkring i huset, med programmer som dette:

      https://www.acrylicwifi.com/en/downloads-free-license-wifi-wireless-network-software-tools/download-wifi-scanner-windows/

      Din router er glimrende – jeg har en magen til! Den skal du ikke skifte. Men det kan være nyttigt at gå ind i administrationssiderne og opdatere dens firmware.


      helga57knudsen
      Abonnent

       Tak, jeg har logget in på routeren og fundet at der manglede en opdatering. Den er nu opdateret og så ser jeg om det  ikke afhjælper problemet. Hele udstyret er ret tæt på hinanden, men er bare nødt til at bruge trådløst for ikke at have kabler over gulvet.

       Helga

       tips
       tips
       Registreret bruger

        slettet

        tips
        tips
        Registreret bruger
         Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.