Trådløst netværk på den stationære

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Maja
Medlem

Vores stik til internettet er blevet flyttet, fordi vi har fået en ny internetleverandør. Stikket sidder nu i kælderen, og derfor har vi også måttet flytte vores trådløse router. Det er ikke noget problem for vores bærbare pc’er med trådløst netværk, men den stationære pc står i stuen og har indtil nu været forbundet til routeren med et kabel. Nu er der langt til routeren, og vi vil gerne være fri for at trække nye kabler. Kan det lade sig gøre at koble maskinen på det trådløse netværk?

Ja, I kan sagtens bruge jeres stationære pc på det trådløse netværk. Det kræver bare, at I enten sætter et trådløst PCI-netværkskort eller en trådløs USB-adapter i maskinen. Den første løsning kræver, at I åbner maskinen, og at der er en ledig PCI-port i den. Den anden løsning er den enkleste, fordi USBadapteren bare stikkes ind i en af computerens ledige USB-porte. Både PCI-kortet og USB-adapteren kan I købe i de fleste computerbutikker for et par hundrede kroner.

Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.