windows 10 hjemme netværk

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Barniboy 3 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
plough
Registreret bruger

hej, jeg har en asus router med en harddisk tilsluttet og 2 pc-er der er tilkoblet med kabel og en 3. på wi-fi. den gamle var en windows 7

jeg kan finde det hele på den gamle pc, “kabel”- men ikke på de andre. hvordan opsættes et netværk hvor jeg kan se alle pc-er på de forskellige pc-er?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Lad mig først nævne, at det ikke gør nogen forskel om netværket er med kabel eller trådløst.

    Og så netværksdeling. Den manglende forbindelse kan skyldes forskellige ting. Først skal du ind på Firewall og netværksbeskyttelse på hver computer og sikre, at det er sat til Privat – det tillader mere fri adgang i netværket.

    Så skal du sikre dig, at Netværksregistrering er slået til. Det er gemt godt af vejen i Windows’ indstillinger – her kan du se, hvordan du finder det.

    I Windows-indstillingerne klikker du på Netværk og internet:

    Klik på Wi-Fi (Ethernet for forbindelser med kabel). Rul ned til Rediger avancerede indstillinger for deling og klik på det:

    Sørg for at både Netværksregistrering og Fil- og printerdeling er slået til, og klik på Gem ændringer:


    Barniboy
    Registreret bruger

      Jeg har også i det forløbne år opdateret til win10 på alle hjemmets komputere.

      Jeg er meget skuffet over at hjemmenetværket nu er væk. Jeg mener ikke at MS forslag om bare at bruge en netværkstjeneste ude i byen er særlig smart. Hvad nu hvis internetforbindesen mangler, feks. ?

      Jeg har fulgt ovenviste instruks og kan bruge både printer og NAS fra alle komputere, men jeg kan ikke lade komputerne se filer hos hinanden. Jeg bliver afkrævet et brugernavn og password (billede) som aldrig er blevet oprettet. Der er heller ikke log-in Win10 PW til nogen af komputerne.  Hvad kan mere gøres ?

      Forummet 'NETVÆRK' er lukket for nye emner og svar.