Wireless Extender

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
leifvisti
Registreret bruger

Jeg har modtaget en wireless Extender som hurtigsvar præmie. Det gik fik med at få den til at virke, men jeg kunne ikke få de i User manualen oplysninger til at virke under opsætning, da hverken QR el IP adresserne giver andet besked, når de skannes eller tastes ind, end at adressen er forkert, så efter at have talt med en flink pige i Kundeservice, der prøvede at hjælpe, men desværre ikke kendte så meget til problemet, andet end hun henviste mig til Fordelszonen, hvor jeg nu gerne vil have hjælp til at få, ændret, som I jo også selv skriver i Jeres blad, det meget nemt gennemskuelige brugernavn og adgangskode, til en der er svære gennemskuelige.

På forhånd tak for hjælpen

Leif Møller

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Leif

    Beklager det forsinkede svar – lad os se på sagen:

    Du har sat den op med WPA-funktionen, tænker jeg? Det vil give den en ny IP-adresse, og gøre den til en del af det almindelige netværk. Umiddelbart tænker jeg, at opsætningen allerede er ændret, så det ikke længere er muligt at logge ind med standard IP-adresse og adgangskode?


    leifvisti
    Registreret bruger

      Hej Henrik

       

      Ja jeg har sat den op med WPA, så det er sikkert muligt, den har fået en ny IP adresse, men hvordan kan jeg så komme til at ændre “Navn og Adgangs kode” så alle og enhver IKKE kan komme ind og bruge den?

      Det ved jeg beklageligvis ikke nok om.

      Leif Møller

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det er ikke nødvendigt: Den udstiller ikke længere den åbne IP-adresse og standard adgangskoden.

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.