Advarsel om mystisk login på Twitter

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  dalbyjohn21577 1 måned, 2 uger siden.
Oprettet af
dalbyjohn21577
Abonnent

På min e-mail er der kommet en advarsel om et mystisk login på min Twitter konto, der er bare det problem at jeg ikke har oprettet en sådan konto, så jeg går ud fra det er phishing, men kan der været oprettet en konto i mit navn og hvorledes finder jeg ud af det?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Det er phishing, det kan jeg se ud af din forklaring.

  Andre kan oprette en Twitter-konto i dit navn, men ikke med din e-post adresse. De fleste af os (herunder mig selv) deler jo både for- og efternavn med andre, så der vil være konti i samme navn. Men prøver nogen at bruge din e-post adresse til at oprette en Twitter-konto, vil alle informationer og bekræftelser gå til din indbakke, ikke til andre. Dermed vil du opdage, at de forsøger – og de vil ikke kunne gennemføre det.

  Forfatteren af dette stykke post skyder med spredehagl, sikkert til en million modtagere. Når du ikke har en Twitter-konto, bider du ikke på – men hvis blot 0,1 ¤ af modtagerne bider på det, han forsøger at få dem til at gøre, kommer han igennem med sine planer. Måske betalings-SMS, måske at aflure kreditkort numre. Jeg kan ikke anbefale at undersøge det ved at følge noget link i brevet.

  Du taster blot Delete og går videre til andre aktiviteter.


  dalbyjohn21577
  Abonnent

   Hej Henrik
   Det gav ro tak, jeg skulle bare være helt sikker på at det er fixet ved at slette mailen.

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg