Brug af MacOS Safari på KfA

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Axel16208 7 måneder siden.
Oprettet af
Axel16208
Registreret bruger

Programmets navn:MacOS Safari
Spørgsmål: Efter at have åbnet nogle postings på Forum med Safari, så kommer der fejlmeddelse. Hvad er der galt?

PS denne posting er skrevet og sendt med Safari.

Cheers

Axel

– Mac og PC bruger.

 


Axel16208
Registreret bruger

    Der er det samme problem med Windows 10 Pro og Edge, når jeg klikker på pop-up’en med spørgsmålet om login oplysningerne skal gemmes. Men når jeg så bare klick’er på “x” oppe i spørge-ruden, kommer jeg ind og der er (indtil nu) ikke problemer.

    Mystisk.

    Hvad er der mon galt?

    Cheers

    Axel

    PS. Der er osse problemer med at afslutte. Når jeg trykker på “Send” fryser det hele og jeg skal lukke browseren. Går jeg ind igen viser det sig at kommentaren er posted.


    Axel16208
    Registreret bruger

      Hmm! Denne gang var der ikke det samme problem med at sende kommentaren.

      Cheers

      Axel

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Vi har noget teknisk bøvl i forbindelse med CloudFlare, som vi bruger til at fordele belastning og beskytte vores sider mod hackere. Jeg får selv ofte en fejl 504, når jeg indsender en ny kommentar, men kommentaren er sendt. Det er fra Firefox på Windows, altså ikke specifikt for Safari.


        Axel16208
        Registreret bruger

          Jeg bruger i lige nu EDGE til dette her og jeg fik mange fejlmeldinger inden det lykkedes at komme på. OG jeg får osse den fejl du nævner her – hver gang.

          Cheers

          Axel

           

          Forummet 'ONLINETJENESTER' er lukket for nye emner og svar.