google. Næsten hver 3 mdr går google ned. Den nægter at lukke sig op

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
loppen1
Abonnent

Næsten hver 3 mdr går google ned. Den nægter at lukke sig op den får en lille pil i ikonet. Hver gang må jeg nulstille Windows 10 fjerne alt over et andet drev og opdatere Windows 10 igen jeg har prøvet at skanne med Windows 10 Definder -Bitdefender-advanced Systemcare-Iobit Malware Glary Utilities 5 Nogle gange finder kun Windows 10 Definder enTjojan xml/Phish.Men efter Windows 10 Nyeste opdatering finder den ingen Virusser Den eneste Browser der virker er Microsoft Edge hvad skal gøre jeg er træt af slette hele min Pc hver gang. det er umugligt at gå ind i google chrom indstillinger. jer har prøvet alle jeres virus programmer I jeres blad 19-2020 side skriver i hvordan jeg kan komme ind i styret mappe adgang men Windows nægter mig adgang.Hvad gør jeg håber i kan hjælpe venlig hilsen Geo Min Mail er [email protected]

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder underligt (og lidt forvirrende). Lad mig tage et par hovedpunkter:

    – Styret mappeadgang er en del af Windows’ indbyggede antivirus. Hvis du bruger et andet antivirus program, er den funktion ikke tilgængelig. Det er ikke noget problem, det andet antivirus sørger for sikkerheden.

    – Har du også prøvet Firefox? Det Det kunne være et Chrome-problem.

    – Sørg også for at have den rigtige skærmdriver til computeren.

    – Og hvor gammel er din computer egentlig? Der kunne være noget fysisk i stykker i den.

    Forummet 'ONLINETJENESTER' er lukket for nye emner og svar.