Kan ikke gå til betaling, når jeg handler på nettet

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 måneder, 4 uger siden.
Oprettet af
knud petersen
Abonnent

Er løbet ind et mærkeligt problem. Når jeg handler på nettet kan jeg ikke gå til betaling. Følgende fejl fremkommer: An error occured on the server. Please try to place the order again.

Når jeg bestiller færgebilletter sker der intet når jeg trykker på gå til betaling. Kan ikke komme videre.

Jeg har en Lenova Yoga computer, der kører Windows 10 med nyeste 1903 version. Udover dette problem kører computeren særdeles glimrende.

Er der nogen der kan hjælpe?


knud petersen
Abonnent

  Har lige opdaget, at problemet ike forekommer, hvis jeg bruger Internet Explorer. Normalt bruger jeg Google Chrome. Hvordan får jeg så Google Chrome til at lade være med at lave denne fejl? Chrome er opdateret til seneste version.


  knud petersen
  Abonnent

   Har løst problemet. Det var Browser tilføjelsen: Privacy Badger der var skyld i problemet. Denne tilføjelse har Komputer for Alle ellers anbefalet.

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Tak for meldingen. Jeg noterer mig at Privacy Badger kan drille, og sender den til genovervejelse hos vores Fordelsredaktør. Et enkeltstående problem er så ikke tilstrækkeligt til at vi vil trække anbefalingen tilbage – den slags problemer forsvinder typisk i næste opdatering.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg