Mærkelige mail

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 8 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af
keldbende287799
Abonnent

Hej Henrik Clausen

Jeg har lige fået 4 Mail : Den første kl. 21,05  21,26 den første skriver om kopier dvd, næste står en adresse jeg skal lukke op,

det er ikke noget jeg har spurgt om  ???

Før alt det har jeg mailer som jeg ikke har spurgt om ,men der står at jeg ikke kan svare på men afmelde ved at trykke på afmeld: det hjælper ikke. Før alt har jeg fået mailer som jeg ikke kender noget til, med følgende datoer: 2 stk den 1/5

den 2/5  1 stk,  og den 4/5  4  stk.   og den 5/5 2 stk.   Du må kunne finde dem i dit arkiv    Hvorfor bliver de at komme , når det ikke er noget jeg kender til.

Håber du kan forklare det ,og stoppe det


keldbende287799
Abonnent

  Hej Henrik Clausen

  Jeg sender dig de mail jeg har fået

  Mvh

  keldbende

  Vedhæftede filer:
  1. Hej-Henrik-Clause1.docx

  keldbende287799
  Abonnent

   Hej igen

   Jeg sende den forkerte kopi

   Nu skulle den rigtige komme

   Mvh.

   kedbende

   Vedhæftede filer:
   1. Mail-til-komputer.docx
   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Ah, det er fra os. Det er til at løse.

    Det er sikkert fordi du oprindeligt har stillet et spørgsmål, og nogen senere har skrevet et svar, der ikke havde meget med det oprindelige spørgsmål at gøre. I den situation deler jeg det nye spørgsmål ud til en separat sag, og der følger abonnementerne som standard med.

    Som skrevet kan du framelde dig disse beskeder ved at trykke på ‘Afmeld’ øverst til højre. Her er et skærmskud, der viser det:

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg