Mystisk svar fra Google

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
JanC
Abonnent

Jeg har en Google konto, som jeg gerne vil ændre password til. Jeg plejer at køre mine e-mails via Outlook, så jeg samler alle nye mails i Outlook. Men nu har jeg fået et problem. Jeg har ændret password til min Google konto, men  jeg skal godkende, at Microsoft apps & services får adgang til min Google konto. Der er 4-5 punkter, jeg skal acceptere, men det sidste punkt, Se den primære adresse på din Google konto, går galt. Problemet er, at jeg har oprettet min primære konto som en IMAP konto og det kan Google ikke håndtere. Jeg kan ikke fravælge punktet. Hvad gør jeg?


JanC
Abonnent

  Tilføjelse: Jeg glemte at skrive, at godkendelsesproceduren afslutter med en besked, om at “Vi kunne ikke logge dig på Google – IMAP. Prøv igen senere”

  mvh

  Jan C.

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Hej Jan

   Gmail kan faktisk bruge IMAP, men det skal aktiveres manuelt først:

   https://support.google.com/mail/answer/7126229?hl=da

   Det er af sikkerhedsgrunde, at IMAP ikke automatisk er slået til på Gmail konti.


   JanC
   Abonnent

    Hej Henrik.

    Tak for svaret, men det kunne ikke bruges. Jeg havde allerede aktiveret IMAP. Jeg prøvede forsøgsvis at ændre markeringen ved automatisk sletning af en IMAP “fil” til “automatisk fjernelse deaktiveret”, men det gjorde ingen forskel.

    POP er deaktiveret. Men lige nu er min primære konto åbenbart ikke i stand til at sende/modtage mails.

    mvh

    Jan C.

     


    JanC
    Abonnent

     Hej Henrik

     Jeg er gået helt i stå nu. Kan du anvise en anden  løsning? Lige nu kan jeg kun se nye e-mails via webmail og Gmail er stadig et problem!

     mvh

     Jan C.

     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Jeg vil foreslå at slette profilen i Outlook, og oprette en ny. Ind imellem kommer der ’snavs’ i profilerne, så de ikke kan bringes til at fungere fornuftigt.


      JanC
      Abonnent

       Hej Henrik

       Jeg er kommet i tvivl om, hvordan jeg skal gribe det an. Jeg har brug for en guide, så jeg ikke får lavet mere rod. Kan du hjælpe mig?

       mvh

       Jan C.

       tips
       tips
       Registreret bruger

        Måske vil det hverer en fordel at du stopper med at bruge outlook til at modtage mail, og at du installerer gratisprogammet eM Client i din computer, jeg har haft eM Client til at modtage mail fra Googel i en længerer periode helt uden problemer, og eM Client er jo gratis, men hvis at du vil købe og betale et lille beløb så kan eM Client jo oversætte udenlandske mail til Dansk, men det er jo gratis og prøve om det virker. Du kan finde eM Client i fordelszonen eller søge efter dem på nettet……….

         

        https://www.emclient.com/             Klik på link og læs nærmer omkring email program…..


        JanC
        Abonnent

         Jeg var lidt bekymret ved at slette min Outlook profil, da jeg derved nok ville slette en masse e-mails. For nylig var jeg udsat for et hacker-angreb, som medførte, at jeg måtte få hjælp fra et professionelt firma. I den forbindelse ændrede jeg password flere gange. Jeg havde derefter problemer med at få Outlook til at fungere ordentligt. Det endte med, at jeg kontaktede det firma igen, og efter få minutter havde han genoprettet min profil. Jeg har muligvis lavet en slåfejl i et password, men nu virker det som det skal 🙂

         HenrikClausen
         HenrikClausen
         Komputer for alle

          Tak for tilbagemeldingen, det glæder mig at alt faldt på plads!

          Lad mig lige nævne, at profilen bare er kontoindstillinger og den slags, ikke postlageret. I dag bruger vi typisk IMAP, så posten ligger på en server. Ellers ligger posten i en .PST-fil, der ikke er en del af brugerprofilen.

          Forummet 'ONLINETJENESTER' er lukket for nye emner og svar.