Tekniske problemer i Forum og Fordelszonen

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle Komputer for alle 1 måned, 1 uge siden.
Oprettet af Komputer for alle
Komputer for alle
Komputer for alle

Vi oplever desværre i øjeblikket problemer med teknikken i Spørg os Forum.

Det betyder i praksis, at nogle brugere bliver mødt af en fejlmeddelelse, når de har skrevet et spørgsmål eller et svar i Spørg os Forum, mens andre ikke modtager mails, når der er kommet et nyt svar på et spørgsmål, de har stillet. Vores teknikere arbejder på sagen, men vi har endnu ingen melding om, hvornår problemerne er løst.

Hvis du oplever problemerne, anbefaler vi lige nu følgende løsninger:

Fejl 1: Manglende programmer og PDF-filer i Fordelszonen

Programmer og PDF-filer til tidligere numre af Komputer for alle kan i øjeblikket ikke hentes i Fordelszonen. Vi er i gang med at genetablere dem. Hvis du får en fejlmelding, når du prøver at hente et program, er du velkommen til at spørge til det i Spørg os Forum. Så henviser vi til, hvor programmet kan hentes sikkert.

Fejl 2: Fejlmeddelelse efter at have skrevet og sendt et indlæg
Først og fremmest: Dit indlæg er efter al sandsynlighed gemt. Du kan derfor blot trykke på F5-tasten på dit tastatur for at opdatere siden – så kommer du videre. Du skal ikke trykke på “Send”-knappen under indlægget igen, for så vil du ende med at oprette 2 indlæg med samme ordlyd.

Hvis du alligevel er kommet til at oprette to indlæg, behøver du ikke foretage dig yderligere. Vores supportere er bekendt med problemet og skal nok fjerne det ene af dem, når de opdager, der er ligger to identiske tekster.

Fejl 3: Manglende mails ved nye svar
Normalt kan du vælge at få tilsendt en mail, når der kommer nyt svar på et spørgsmål eller et svar, du har skrevet i Spørg os Forum. Vi oplever dog desværre i øjeblikket, at ikke alle disse mails kommer frem. Vores anbefaling er derfor, at du jævnligt tjekker, om der er nyt i sagen ved simpelthen at klikke dig ind på den.

Disse tekniske problemer er selvsagt frustrerende for både læsere, supportere og redaktionen og vi gør vores bedste for at få dem løst hurtigst muligt. Vi håber på jeres forståelse – og at vi trods alt alligevel kan hjælpe hinanden med at løse en masse pc-problemer sammen.

Emnet 'Tekniske problemer i Forum og Fordelszonen' er lukket for nye svar.