Video film på hjemmeside!

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
sommerpigen
Abonnent

Er det muligt at lægge en video op på sin hjemmeside, og uden om YouTube?

Min hjemmeside er hostet igennem Gominisite, og de bruger kun YouTube.

Jeg har programmet Pinnacle, kan det bruges eller kan I anbefale et andet program til det?

Det jeg går efter er et evt. link til min egen film som jeg kan bruge i stedet for og sætte på hjemmesiden, og som folk kan trykke på for at se min film den vej rundt.

Gir det mening :-O jeg vil meget gerne uden om YouTube da jeg bruger meget musik på mine videoer som danse klub og som åbenbart går ind over ophavsretsloven.

MVH Eva

 

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Eva

    Jeg forstår problemet – på min egen YouTube kanal har jeg fået molesteret en video, fordi de akrobater, jeg filmede, havde noget Frank Sinatra kørende fra en ghettolblaster…

    Det er så ikke helt ligetil at løse opgaven direkte i GoMINISite, der er udbyderne af dem, der styrer mulighederne for at indlejre video. De kunne tilbyde f.eks. Vimeo og BitChute som alternativer.

    Den bedste løsning er nok at lægge filmen op som en MP4-fil direkte på serveren, og så linke til den fra din webside. Så får brugeren mulighed for at hente den ned på sin egen computer, og spille den der.

    Forummet 'ONLINETJENESTER' er lukket for nye emner og svar.