Afinstallering af program

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
fope1971
Abonnent

Hej

Jeg har en bærbar medion 17,3 PC hvor jeg bl.a. har installeret HP color lacerjet 1600 printer, men nu har fået det problem at at ved udskrivning siger windows at det ikke kan få forbindelse.

Programmet virker godt nok på min gamle stationære PC med XP og office 2003.

Jeg har prøvet installations CDen og repareret og den udskriver godtnok bagefter testsiden så det burde være ok.

den bruger en driver version 6.02 i windows x64

Outlook og office er version 2010.

Jeg har efterfølgende prøvet at ville afinstallerer programmet men får så følgende meddelelse “Installationprogrammet stødte på en unormal programafvikling. Installationsprogrammet afsluttes”.

Så hvad gør den kloge mand nu???

med venig hilsen

Folmer Petersen:)

tips
tips
Registreret bruger

                  Håber at der her er visdom nok ???????????????????

     

    Du skal bruge renseprogrammet CCleaner, til og fjerne programmer med, så plejer de altid at komme ud i første forsøg. ( klik på værktøjer )

     

    Når du bruger Windows til og fjerne programmer med, ja det er normalt at nogle programmer ikke vil ud med Windows, men CCleane kan, så er det ud af klappen.

     

     


    fope1971
    Abonnent

      Der kommer præcis samme melding og ingen afinstallering kan foretages

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Med HP printere (og sikkert andre fabrikater også) er det vigtigt at printeren IKKE er tilsluttet pc før driveren er på plads, så du må prøve at fjeren driverne igen – f.eks. som Tips foreslår, med Ccleaner e.lign. og så skal du være helt sikker på at du har den rigtige driver.

        64-bit driveren til win7 finder du her: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=1140729&prodTypeId=18972&prodSeriesId=1140734&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=4063#1130

        Denne driver skal så installeres uden at printeren er tilsluttet og først når det er plads tilslutter du printeren som så gerne (x-fingre) skal findes straks af windows…

        Hvis ikke det lykkes at få fjernet den gamle driver kan du godt prøve at installere den ny alligevel – tit går det fint.

        tips
        tips
        Registreret bruger

          Kan det lade sig gøre at deaktiver det gamle printer program og driver ???? hvis ikke det kan fjernes ?????????????????? ja så ligger det jo bare passivt på disken ????

          Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.