Canon Pixma

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
dao
Medlem

Jeg har en Canon Pixma MP 600R, som er sat op til at køre trådløst, så vi kan bruge den fra begge vores computere. Det har ikke været den store succes. Men nu er den gået i udu. Den larmer voldsomt, der er ligesom om der er en kæde under glasruden, som ikke kan finde ud af at køre normalt og maskinen viser fejlkode 5010. Jeg kan ikke finde noget om den fejl i hverken brugsanvisning eller på nettet. Tror nærmest at det betyder at lortet ikke dur mere. Nogen som har en idé om hvad der kan gøres udover at smide den ud? Er så i gang med at købe en ny Pixma, denne gang en Canon MP 495. Nogen som har er faringer med den? Ville egentlig helst køre printeren kabeforbundet til routeren. Nogen som ved om det kan lade sig gøre? Forhandleren vidste det ikke. Ved det er mange spørgsmål, men der er jo så mange kloge mennesker herinde.

Hvis printeren stadig er under garanti, er den tabte kæde forhandlerens problem 🙂

Med hensyn til kablet/trådløst vil jeg normalt anbefale kablet net, hvis printeren står i nærheden af routeren. Det er nemmest og giver endda højest hastighed.

Men netop denne printer (Pixma 495) har ikke mulighed for kabeltilslutning – hvilket din forhandler kunne finde ud af på et par minutter ved at slå op på Canons hjemmeside:

http://www.canon.dk/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/PIXMA_MP495/index.aspx?specs=1

Jeg har selv prøvet en del trådløse printere og har generelt gode erfaringer med dem.

Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.