Hp printer trådløs

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
user-326068
Abonnent

Printerens mærke/producent: Hp. Envy 4502
Printerens modelnummer:
Spørgsmål: Hvordan får jeg printeren til at være stabil på trådløs, mange gange melder den printeren er offline.

så kan jeg kun få den til at virke ved at slette den, og derefter tilføje den igen. jeg vil gerne have den til at køre stabil på trådløs, da jeg vil skifte til printerpatroner på abonnement hos Hp.

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Først og fremmest skal du sørge for at opdatere firmware både i din trådløse routere (hvilket mærke/model er den i øvrigt?), det kan få den slags problemer til at forsvinde på få minutter.

    Et hyppigt problem på trådløse netværk er, at en nabo bruger samme kanal og ‘overdøver’ dit eget netværk. Det kan du analyserer med programmet Acrylic WiFi (Home-udgaven er gratis):

    https://www.acrylicwifi.com/en/downloads-free-license-wifi-wireless-network-software-tools/download-wifi-scanner-windows/

    Vi har en artikel om en lidt ældre udgave af programmet her:

    https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/acrylic-wifi-free

    Hvis der er sammenfald i kanalerne, skal du skifte din trådløse router til at bruge en anden. Printeren følger automatisk med til skiftet.


    user-326068
    Abonnent

      Hvordan giver jeg printeren en fast ip adresse

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det kan du gøre i din routers indstillinger. Det kan hedde “Static IP”, men “Static Lease” er nok et mere almindeligt begreb for det.

        Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.