Printer kan ikke tilsluttes

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
undine
Abonnent

Printerens mærke/producent: Canon Pixma MG2550S
Printerens modelnummer: MG2550S
Spørgsmål: Jeg har downloadet og installeret seneste driverversioner. Scannerdelen installeres fint, men printeren installeres ikke automatisk. Jeg har derfor installeret printeren manuelt, og den fremkommer nu også under printere i kontrolpanel, og vælger den som standard. Printerfunktionen virker ikke og PC’en kan ikke finde printeren. Har afinstalleret og geninstalleret flere gange

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det må være denne driver, du har installeret:

    https://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/inkjet/pixma_mg_series/pixma_mg2550s.html?type=software&language=en&os=windows%2010%20(64-bit)

    Den er udgivet i 2016, og jeg ved at der siden har været ret store ændringer i Windows’ printerdrivere. Jeg vil foreslå at du bruger Enhedshåndtering til at fjerne den eksisterende driver helt, og så installere driveren igen. Her er et par skærmskud, der viser hvordan du bruger højreklik menuen i Enhedshåndtering:

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Opdatering:

      Jeg har undersøgt sagen nærmere, og fundet frem til at der er en Windows-opdatering, der formodentlig er årsag til problemet. Microsoft har udsendt en rettelse, der løser problemet. Du skal blot søge efter opdateringer og installere dem, så bør printeren fungere igen.


      undine
      Abonnent

        Problemet blev løst ved, at jeg afinstallerede både printer og drivere, og geninstallerede det hele forfra. Mange tak for hjælpen

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Selv tak, det kan være drilsk 🙂

          For andre, der finder denne tråd, vil jeg tilføje at rettelsen til problemet med Windows Update ikke bliver hentet automatisk. Det skal hentes og installeres manuelt fra Microsoft Catalog:

          https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4567523

          Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.