tilslutning af ældre printer til ny computer med windows 7. indstalleret

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
erik-lund
Registreret bruger

Min printer Okipage 8w laser printer (som jeg er glad for og billig i brug) kan ikke installeres på min nye computer med Windows 7. Jeg har købt et USB A parallel-stik/PCUSB13 som går fra 36 stift til USB stik. Når jeg går ind i Windows 7 Compatibility Center fremgår det, at den kan installeres. Har I en løsning på problemet? Printeren har overlevet Windows 95 og Windows XP Home.

Med venlig hilsen

Erik Lund Jensen, Demetervej 10, 9210  Aalborg SØ

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Problemet er at der ikke er lavet en officiel driver til win7 til denne printer i følge Oki’s hjemmeside – læs evt. denne meddelse: http://www.oki.dk/support/overview/troubleshooting/detail.aspx?id=tcm:81-97417 – det der er fremhævet med rødt er en officiel kompatibilitetsliste.

    Dog findes der angiveligt en brugbar driver til download på denne side: http://www.bioticaindia.com/okipage-8w.html . jeg har ikke adgang til en printer af din type, så det har ikke kunnet afprøves, men det må da være et forsøg værd hvis du er glad for din gamle printer.


    erik-lund
    Registreret bruger

      Den foreslåede hjemmeside http://www.bioticaindia.com var en salgsliste fra flere firmaer der kun ville have penge for deres opdateringere de virkede ikke pålidelige på mig . Så dette svar kunne ikke bruges desværre.


      erik-lund
      Registreret bruger
        Det svar jeg fik, som tidligere indsendt(30.11.2010)kunne ikke bruges,men knappen ABONNER PÅ DETTE SPØRGSMÅL findes ikke på jeres hjemme side ,hvad gør man så?
        Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.