Trådløs netværksprinter

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
davot
Registreret bruger

I ca. et år har jeg haft en trådløs netværksprinter (Lexmark x 6675). Den har fungeret upåklageligt hidtil, hvor jeg har haft Internet hos Fullrate, men nu får jeg Internet fra Stofa med en trådløs router, som Stofa dog kalder for kabelmodem, og den skifter IP-adresser hver gang jeg logger på (ellers koster det kr. 15,00 ekstra pr. måned + oprettelse, hvis jeg vil have fast IP-adresse, som jeg havde hos Fullrate.

Printeren har dog sin egen IP-adresse, men printeren kan alligevel ikke korresponcere med computeren mere, hvis routeren (kabelmodemet) har været slukket, eller hvis jeg har foretaget reset.

Jeg har så prøvet at slette printeren i kontrolpanel og tilføje den igen med funktionen ’søg efter netværksprinter’, men printeren bliver ikke fundet, selom der er grønt lys i antennesymbolet, men derimod kan jeg finde naboernes trådløse printere.

Jeg håber, at det er muligt at få en løsning på dette problem, da det jo er ret omstændigt, hvis jeg skal afintallere og geninstallere printeren, hver gang modemet har været slukket, om det nu er tilsigtet eller om det sker ved uheld

MVH
Otto

Det lyder som om dit kabelmodem virkelig ikke er en router. Den giver nok adgang til trådløst net, men ikke opretter et undernet, der er lokal og privat. Både problemet med at få samme IP-adresse hver gang og det faktum, at du kan se andre menneskers printer tyder på det. Du angiver ikke IP-adresserne, men jeg vil gætte på, at de ikke er af formen 192.168.X.X eller 10.45.X.X, som det normalt er tilfældet i lokale netværk.

Den bedste løsning er i det tilfælde hverken at betale Stofa for en fast IP-adresse eller at konfigurere Windows på forskellige måder – i stedet bør du have en trådløs router, der giver et lokalt netværk, isoleret fra dine naboer og Stofas IP-bytteri. Den slags routere koster fra under 400 kroner til op imod 1000.


davot
Registreret bruger

    Fint, tak for det.

    MVH
    Otto

    Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.