Udskrift med meget småt

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
svend frandsen
Abonnent

Printerens mærke/producent:Lexmark
Printerens modelnummer:X2670
Spørgsmål:Som I sikkert kan se ud af ovenstående, så er min printer af meget gammel oprindelse, men den har indtil nu fungeret upåklageligt. Pludselig er der sket det, at udskrifter bliver skrevet med meget meget, meget små bogstaver – næsten ulæselige, svarer vel til punkt 3 eller 4. Jeg har ledt efter indstillingsmuligheder både i mail-program og i printerprogram. Jeg har også opdateret software, men ingen af tingene har givet resultat. Jeg læser stadig med lup!. vh Svend Frandsen. NB: Jeg har IKKE prøvet at slette printersoftware, og så geninstallere.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det med alderen kan være et problem – modellen er på listen over “garanteres ikke at fungerer” – og viser det sig at problemet er der, er der ikke noget at stille op.

    Men vi giver ikke op uden kamp. Gå ind på printerens Egenskaber og se efter et punkt Skalering eller lignende, det kan være sat til et meget lille tal, der bare skal sættes tilbage til Faktisk størrelse, 100 % eller lignende. Jeg vedlægger et skærmskud fra min HP printer, der viser hvordan det ser ud her. Det vil være anderledes på din printer.

    Hvis det ikke løser problemet, er det på tide at fjerne printerens software/driver og installere den nyeste version, der findes. De kan hentes her (Windows 8, ikke 10):

    http://support.lexmark.com/index?locale=EN&page=product&userlocale=EN_ZA&productCode=LEXMARK_X2670&focusedTab=DOWNLOADS#1

    Forummet 'PRINTERE' er lukket for nye emner og svar.