ADOBE PHOTOSHOP EXPRESS & GLARY UTILITIES PRO

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 1 måned siden.
Oprettet af 356778
356778
Registreret bruger

Programmets navn: ADOBE PHOTOSHOP EXPRESS
Spørgsmål:
1. Har snust til ovenstående program og kunne lide det, MEN er det korrekt at det kun kan behandle Jpeg-filer og lign., og ikke f.eks. TIFF-filer? I så fald burde artiklen nævne det.
2. Ang. GLARY UTILITIES: Der nævnes to programmer man kan undvære, men er det en fuldstændig liste? Hvad med f.eks.  Checkdrive eller  StartupStar eller WashAndGO (jeg hader at have mange liggende, som evt. overlapper hinanden)?
3. Selv om jeg sætter x ved “Giv mig besked om nye svar via email”, får jeg ikke altid en mail!?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Det er korrekt, ja. TIFF-filer bruges næsten udelukkende professionelt, derfor er det en fornuftig måde at holde en forskel mellem gratis- og betalingsudgaverne. PNG er et udmærket valg, hvis du vil have tabsfri billedkfalitet.

  Der er desværre så mange oprydningsprogrammer, at vi ikke kan lave en udtømmende liste. Den bedste løsning er at træde et skridt tilbage, overveje hvilke problemer, der har brug for en løsning, og så fjerne de programmer, der ikke længere er nødvendige. F.eks. StartupStar, når opstarten er hurtig nok.

  Vi er opmærksomme på, at “Giv mig besked…” ikke fungerer i øjeblikket. Vores webafdeling har mange opgaver for tiden, så jeg kan ikke give et fornuftigt gæt på, hvornår det fungerer igen.


  Mogenshk69
  Registreret bruger

   HEJ- hvorfor kan jeg ikke downloade adobe photoshop express , når jeg trykker på jeres link til at downloade programmet kommer jeg ind på siden , så kan man se den kører for at åbne siden, men så skriver den ” siden svarer ikke”og stopper , hvad gør jeg forkert?

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Hmm, det ser skidt ud. Det er en omdirigering, så det er lidt udenfor vores kontrol.

    Photoshop Express kan også hentes i Microsoft Store. Eller rettere – det burde kunne hentes, det er også i stykker der. Det er et problem hos Microsoft, men jeg vil se, om vi kan gøre noget ved det.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.