Advanced care system 13

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 dage, 16 timer siden.
Oprettet af
BMP
Abonnent

Hej

Kan i oplyse hvad det betyder når  når der er 100% på disk. se vedhæftet fil, og kan jeg gøre noget?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej

  Dit skærmskud kom ikke med. Kan jeg få dig til at gemme det som en billedfil, f.eks. .PNG?


  BMP
  Abonnent

   Hej

   Jeg har store problemer med at vedhæfte en  fil, jeg ved ikke hvorfor, men jeg vil forsøge at beskrive nærmere om omkring mit spørgsmål. Det er under ydelsesmåler i Advanced care system, her har jeg 3 oplysninger.  F.ks Ram 28% Cpu 17% Disk 100%.

   Det er disk 100%, jeg er lidt urolig over, idet det er ofte hvor disk er på 100%, hvad betyder dette, og kan jeg gøre noget ved det.? Jeg er ked af at der ikke kunne vedhæftes en fil, men håber du kan bruge ovennævnte.

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Kan du beskrive nærmere, hvor problemet med at vedhæfte filer ligger?

    Vi har en kort beskrivelse her. Hvis den ikke er dækkende, vil vi gøre den længere:

    https://forum.komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-sporg-os-forum/emne/sadan-fojer-du-et-skaermskud-til-dit-sporgsmal/

    Her har jeg den udfordring, at jeg ikke har version 13 af Advanced Systemcare, så jeg kan ikke sige ret meget om en funktion, der ikke findes i version 10. Men lad os pejle ind på det alligevel:

    Hvis det var fordi harddisken var fyldt, ville Windows have advaret om det. Du kan også se i Stifinder, hvor meget plads der er på C:-drevet og andre partitioner. Der bør være mindst 10 % ledig plads, helst en del mere.

    Så jeg tror, at det er et baggrundsprogram, der har travlt med et eller andet på harddisken. Hvis du taster Ctrl+Shift+Esc får du Windows’ Jobliste. Klik på fanebladet Ydeevne, og se om Disk ligger oppe omkring 100 %, som skærmskuddet nedenfor viser.

    Hvis det er tilfældet, kan du finde den skyldige ved at klikke på fanebladet Processer, og derefter på kolonnen Disk. Det sorterer de kørende programmer efter, hvor meget de bruger harddisken. I eksemplet nedenfor er det benchmark programmet CrystalDiskMark, der har travlt på harddisken.

    Når du har fundet de(t) skyldige program(mer), kan de(t) konfigureres, stoppes eller afinstalleres, så harddisken ikke længere er så belastet.


    BMP
    Abonnent

     Hej

     Dette link kan jeg ikke åbne.

     https://forum.komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-sporg-os-forum/emne/sadan-fojer-du-et-skaermskud-til-dit-sporgsmal/

     Jeg kan sende vedhæftede filer til andre via gmail, uden problemer, din beskrivelse vedr. jobcenter har jeg prøvet.

     Når jeg sender en vedhæftet fil til dig, ser det meget naturligt ud, men når jeg klikker på filen for at se har  sendt, så forsvinder den vedhæftede fil.

     Vedhæftede filer:
     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Jeg redigerede lidt i dit svar – fungerer linket nu?

      Skærmskuddet kom nu udmærket igennem, og viser at det er baggrundsaktivitet, fanebladet måler. De to mest forbrugende processer egentlig ikke bruger ret meget, men jeg vil tro, at de er i vejen for hinanden. BitDefender opdateringen skal overstås på nogle minutter, og så går det bedre.

      Tallet 100 % ser ud til at være en angivelse af, hvor ofte et program venter på data fra harddisken. Det er ikke noget smukt tal, det antyder at andre programmer også venter uforholdsmæssigt længe på at åbne og indlæse data. På den anden side er det ikke et tal, der direkte tyder på problemer. Lav diskhastighed kan dog være et tegn på slid, hvis harddisken er gammel.

      Du skal være abonnent for at skrive et indlæg