Billeder med tekst fra OneDrive til en CD-rom

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
johsluk
Registreret bruger

Programmets navn: One Drive
Spørgsmål: Jeg scanner en del gammeldags papirbilleder, og de ryger automatisk (?) over på OneDrive. Derfra vil jeg gerne anføre en tekst under billederne – (det skal være en minde fil om afdød person) –  og overføre dem til en CD-rom, selvom jeg er klar over, at Cd er lidt gammeldags. Jeg har også overvejet at lave det via Power Point, men det gik helt i kage. Kan Komputer give mig et godt råd og instruktion?

mvh Kirsten P.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Først OneDrive: Det er nu en del af Windows, og der er OneDrive mapper til alle dokumenter. Den gratis kapacitet er lidt begrænset, så det kan være nyttigt at flytte store filer væk fra det.

    Det er bare lagring. For at få tekst under billederne vil jeg foreslå Word, eller LibreOffice Writer. Her kan du indsætte billedet og angive en billedtekst. Når teksten er sat på billedet, kan du rette skrifttype, centrering mv. Når du er tilfreds med resultatet, vil jeg foreslå at gemme filen som PDF. Her er et eksempel fra LibreOffice:

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.