BlueStacks

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 2 år, 7 måneder siden.
Oprettet af tips
tips
Registreret bruger

Jeg har prøvet at installer BlueStacks i en god og stærk computer med 12 GB RAM og god CPU med 4 kerner og SSD harddisk, med BlueStacks virker meget dårlig og meget langsom, stort set intet fungerer, ja jeg måtte prøve at logge på min googel 5 eller 10 gange før at det lykkes, og de APP jeg prøvede at hente, ja det kunde stort set ikke lade sig gører, ja programmet kunde stå og prøve på at hente APP i 10 minutter og der skete intet, jeg forsøgte at hente nemid og firefox og APP til min bank og flerer andrer men intet ville fungerer, så jeg stoppede med det, jeg forsøgte også at gå på nettet med googel chrom,men den udgave af chrom er noget værrer skrammel, chrom havde meget besvær med at finde frem til en hjemmeside, og der var mange fejl på flerer hjemmesider, og chrom var også meget langsom, hvis at BlueStacks fungerer lige så dårlig på andrer computer, er programmet jo stort set værdiløs. Men i mit tilfælde blev BlueStacks fjernet med øjebliklig virkning, jeg har heldigvis en meget gammel udgave af  IObit Uninstaller og den kan kører Forced Uninstall således at alt skrammel bliver fjernet med øjebliklig virkning og i bagefter kan den fjerne div. filer fra programmet også. men se IObit på vedhæftet skærmskud………..

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder som om BlueStacks har ramt et problem med drivere i din computer. muligvis driveren til grafikkortet. Hvis den ikke kan bruge grafikdriveren, skal den bruge mange kræfter på at tegne skærmbillederne.

    Men BlueStacks bør kun bruges, når du har en Android-app, der ikke har noget tilsvarende direkte i Windows. Chrome, netbank og andre almindelige prorammer / tjenester fungerer bedst uden at trække en Android-emulator ind i billedet.

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Jeg forsøgte at installerer BlueStacks i en Acer Aspire X 1470 computer men det fungerer ikke, jeg vil nok i den nærmeste fremtid forsøge at installerer BlueStacks i en Asus K20CD-K 

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Jeg har nu testet BlueStacks i min Asus K20CD-K computer, ja nu virker programmet helt perfekt, jeg har testet programmet og hentet flerer android app hos googel, men jeg synes ikke at android system og android app fungerer særlig smart, ja dårlig funktioner OSV ja jeg vil ikke have systemet, så derfor er BlueStacks fjernet fra min computer, men til sammenligning ja Windows 10 og de programmer der hører til der er mange gange bedrer end android………………

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.