Dobbeltinstallation af Outlook efter fejl

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  JanC 2 uger siden.
Oprettet af
JanC
Abonnent

Programmets navn: Outlook (Office 365)
Spørgsmål: Jeg har mange programmer, bl.a. Malwarebytes, installeret. Det fungerer sædvanligvis godt – men jeg skal naturligvis være opmærksom. Det ser ud til, at jeg har været uopmærksom en dag, og nu har jeg et problem. Jeg har fået slettet noget, så jeg har fået aktiveret en geninstallation (?) af Outlook under den eksisterende Outlook installation. Jeg kører dansk som basis sprog og når jeg åbner Outlook har jeg links til mine foretrukne e-mail programmer i venstre rude. Men en dag, da jeg fik en melding om  et muligt uønsket program (PUP-fil), fik jeg sat “noget” i karantæne, som åbenbart senere bevirkede, at der lå en besked om installation/opdatering af Outlook. Jeg aktiverede opdateringen, og så startede balladen. Programmet installerede en ny version af Outlook under den eksisterende installation. Nu er der et link til INBOX i min indbakke, alle links hører nu til den nye installation, og jeg skal ændre alle mine regler tilsvarende. Jeg kan ikke se, at der skulle være en “tilbage til tidligere” funktion i denne Office 365/Outlook, men jeg må have sat det på plads, uden at jeg mister mit e-mail lager. Er der nogen, der kan hjælpe?

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hmm, det var et interessant problem…

  Har du lavet en reparations-installation af Outlook?


  JanC
  Abonnent

   Hej Henrik

   Nej, jeg turde ikke gøre mere, da jeg så, hvad der skete. Jeg kunne ikke finde en vejledning til reparation af Outlook. Og den HD, jeg troede skulle være min nødløsning, viste sig at være gået i stykker 😖

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Lad mig lige tilføje lidt:

    – Dit postarkiv ligger i en stort .PST-fil. Hvis den er på computeren, har du stadig posten.

    – I dag vil jeg anbefale at bruge IMAP, så posten bliver liggende på serveren. På den måde kan du reparerer, geninstallere eller udskifte Outlook uden at miste posten.


    JanC
    Abonnent

     Hej Henrik

     Tak for svaret. Min primære konti er allerede sat op som IMAP, så jeg burde kunne finde “tabte” e-mails. Jeg har stadig det problem, at jeg har en INBOX under min indbakke, og jeg kan ikke finde ud af at fjerne den. Til gengæld er .pst filen for min primære konto forsvundet. Der er kun en fil, der er ca. 1 år gammel!

     Alle mine undermapper i Outlook er “forsvundet”. Jeg kan se strukturen under INBOX. Hvad skal jeg gøre for at rydde op uden at miste mine beskeder?

      


     JanC
     Abonnent

      Hej Henrik Clausen

      Tilsyneladende er mit spørgsmål blevet markeret som løst, men det er det absolut ikke! Jeg mangler svar på mine sidste spørgsmål. Jeg har prøvet at reparere min Outlook (Office 365) installation, men uden held. Jeg ventede på svar på mine seneste spørgsmål, men konstaterer, at problemet er markeret som løst. Kan jeg få lidt råd?

      Du skal være abonnent for at skrive et indlæg