Dokumenter

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 13 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Poul Erik
Medlem

Hej. Jeg har et problem med min komputer. For en uge siden købte jeg det nye office 2010 home og samtidige slettede jeg mit gamie office 2003, men så begynte problermerne jeg kunne åbne mine dokumenter når jeg åbnede dem kom der et vindue frem hvori der stod. Denne fil har ikke et tilknyttet program der kan udfører handlingen installer et program eller hvis et er installeret skal du oprette en tilknytning i standarprogrammer i  kontrolpanel. Det er jeg ikke helt med på. Jeg kunne tænke mig at det kunne tilknytte det nye office 2010 ? eller har du en bedre løsning. Jeg bruger Windows 7 home.

                                                                      Mvh. P.E. Nielsen

 

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Poul Erik,

    Du har formentligt først installeret Office 2010 og derefter fjernet den gamle. Derfor har afinstallationen af Office 2003 fjernet tilknytningen mellem filer og programmer. 

     

    Den nemme løsning er at dobbeltklikke på fx et Word-dokument og vælge Åbn med…. og derefter vælge Microsoft Word, når Windows klager over en manglende association.

     

    Vil du løse problemet grundigt og een gang for alle, skal du afinstallere Office 2010 og derefter installere det igen – eller vælge Reparer, når installationen starter. Så genoprettes alle associationer. 

     

    Husk i øvrigt at klikke på Bedste svar, hvis dette løser dit problem.

     

    Med venlig hilsen 

     

    Henning Rasmussen


    Poul Erik
    Medlem

      Hej Henning.

      Tak for din løsning. Jeg brugte den med at doppelklikke på word-dokument

              Mvh Poul Erik

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.