Fixer dll-filer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  kaj-emil 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
kaj-emil
Abonnent

Hej

For et par måneder siden kom der en meddelelse fra Fixer om, at Facebook ikke kunne lukkes, og der var andre ting i vejen med computeren, men Fixer skulle nok fikse det så programmet Fixer blev installeret.

Det var indledningen til et hav af pop-up menuer, der fortæller om, hvor mange fejl, der er i registrerings-databasen, ikke så mange i starten, men det er blevet værre og værre. Kan man afinstallerer Fixer uden at det giver problemer sidenhen? er der nogen der har erfaring med det?

Et tillægsspørgsmål: “Hvorfor lukker AVG-security sådan noget ind, og kan Fixer bruge navnet Microsoft, se billedet”?

Med venlig hilsen

Sporup


kaj-emil
Abonnent

    Hej

    Billedet kommer her

    Venlig hilsen

    Sporup

    Du er udsat for bedrag og afpresning – jeg håber ikke, du har betalt for dette ‘Fixer’-program, der er kilden til dine problemer, ikke løsningen på dem.

    Brug Malwarebytes’ Anti-Malware (se i CD’ens Sikkerhedscenter) for at rense dette ukrudt fra din computer – der vil muligvis vise sig andre farlige programmer.

    Ang. logoet for “Microsoft Partner” plejede jeg at sige “Papir er tålmodigt” – i dag ville den tilsvarende talemåde være “Pixels er tålmodige”. Det er ret banalt at klippe logoet fra legitime programmer, men jeg er ganske sikker på, at Microsoft vil afvise at have godkendt dette firma eller deres produkter.

    Smid afpresserne på porten, så forsvinder programproblemerne også.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.