Fotoprogram

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
sommerpigen
Abonnent

Programmets navn: Fotoprogram
Spørgsmål: Jeg har brug for et billede program, som kan sortere i omvendt rækkefølge.

Jeg har før brugt Picasa, men det dur jo ikke mere, så måske kender I et andet og godt program, når der skal lægges 50 billeder på min hjemmeside, og som kan sortere i omvendt rækkefølge :-O

Helst på dansk

MVH Eva

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Jeg skal lige forstå det med sorteringen og hjemmeside? Normalt er det hjemmesiden, ikke grafikprogrammet, der står for sortering. En mulighed er klassikeren IrfanView, der ligger her, sammen med en artikel om det:

    https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/irfanview

    Når du installerer denne sprogpakke, kan programmet indstilles til dansk:

    https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/irfanview-sprogpakke


    sommerpigen
    Abonnent

      Min udbyder har valgt at når man lægger billeder på hjemmesiden, så får man det nyeste billede først, hvilket i nogle situationer er meget logisk, bare ikke for os som er en forening og derfor starter med det ældste billede først.

      I denne situation skal jeg så finde et program som kan sortere i omvendt rækkefølge, ellers får jeg hele tiden det nyeste billede først, håber det giver mening 🙂

      Jeg ved ikke om IrfanView kan det?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det kan IrfanView ikke hjælpe med…

        Når det er en billedsamling på en hjemmeside, er det op til hjemmesiden at sortere billederne, som du har brug for det. Det må du spørge udbyderen om, det kan ikke klares fra et PC-program.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.